Проектування та інжиніринг

Комплекс робіт, який необхідний для розробки і проведення будівництва нових споруд, відомий як проектно-пошукові роботи . У себе він включає декілька етапів дій: інженерно-пошукові роботи, підготовку проектної частини, підготовку кошторису і планування техніко-економічних обґрунтувань будівництва. Жодне серйозне будівництво якоїсь споруди, будь то будинок, автостоянка, дорога тощо не проходить без проектно-пошукової роботи . І довіряти її необхідно тільки професійній компанії, яка добре зарекомендувала себе на ринку послуг.

У чому важливість даного етапу будівництва

Від результату проведення проектно-пошуковихробіт залежить те, як довго і наскільки добре буде функціонувати будова в результаті. Також якісно виконана робота впливає на ефективність будівництва:

– кількість використовуваного матеріалу може бути скорочено або збільшено;
– тривалість будівництва може або укластися в поставлені рамки, або збільшитися.
Увагу слід приділяти вже на етапі підбору ділянки під будівництво, так як від правильного вибору будуть залежати і терміни проведення робіт, і фінансові вкладення.

Вартість проектно-пошукових робіт

Визначається вартість проектно-вишукувальних робіт індивідуально, залежно від наступних факторів:

  1. місце розташування земельної ділянки;
  2. рівень доступності для спецтехніки;
  3. площа ділянки.

Відзначимо, що ціни на проектно-пошукові роботи в компанії УкрЄвроДор завжди можна уточнити, зв’язавшись з менеджерами по телефону. У вартість послуг наших фахівців входить весь спектр дій, необхідних для повноцінного здійснення комплексу проектно-пошукових робіт.

Довіртеся професіоналам

Вам варто довірити всі турботи, пов’язані з розробкою і реалізацією комплексу земельних робіт нашим фахівцям, тому що:

– ми маємо величезний досвід роботи (більше 10 років);
– завжди творчо підходимо до вирішення питань будь-якого рівня складності;
– маємо відповідну виробничу базу і фахівців високого класу.
Ми з радістю зробимо для вас все технічно-економічні розрахунки, складемо пакет необхідних для будівництва документів, що включає графіки, кошториси, пояснювальні записки та ін. Вам не доведеться турбуватися про терміни виконання будівельних робіт та про додаткові фінансові витрати.

X

Закажите обратный звонок

Call Now ButtonЗателефонувати